Deze zinnen zijn nu van haar.

Taylor Swift verbrak het afgelopen jaar talloze records met haar nieuwste album 1989. En het ziet er naar uit alsof ze nog lang niet klaar is met haar plannen om de wereld over te nemen.

Tay vroeg namelijk een trademark aan op allerlei zinnen uit haar songs. Dat betekent dat haar geniale teksten als 'we never go out of style' en 'party like it's 1989' nu alleen door haar gebruikt mogen worden. Oh no!

Don't worry, je mag natuurlijk nog wel gewoon meeblèren met haar liedjes. Het is alleen wel verboden om items te bedrukken met de lyrics. Volgens de wet zijn de zinnen 'this sick beat', 'I could show you incredible things' en 'nice to meet you, where you been?' ook getrademarkt door TayTay.

Dat wordt dus geen Valentijnspressie met een romantische Swift-lyric. Van T-shirts tot ovenwanten, het is allemaal verboden. Bummer

Nu maar hopen dat Taylor haar eigen merchandise uit gaat brengen met de leuke lyrics. Want hoe leuk zou het zijn om je lover of je beste vriendin een 'we never go out of style' T-shirt te geven? 😉