Gisteren kwam het tweede seizoen ‘The Ultimate Dance Battle’ van Dan Karaty tot een einde.. De eindstrijd ging tussen Team Vincent en Team Thom.

In ‘The Ultimate Dance Battle’ gingen vijf teams van vijf dansers, samen met een choreograaf tegen elkaar de strijd aan. Elke choreograaf had zijn eigen specialiteit, bijvoorbeeld hiphop, modern of ballet.

Iedere week moesten de teams twee choreo’s laten zien; eentje in de eigen dansstijl en eentje in een voor de choreograaf minder bekende stijl.

De afgelopen weken moesten de teams van Min Hee, Jaakko en Michel de strijd al verlaten, zij waren niet populair genoeg en verloren de battles aan het eind van iedere liveshow.

Gisteravond was de finale, tussen Team Vincent en Team Thom. Vincent is een hiphopper, Thom is extreem goed in balletchoreo’s.

Beide teams lieten drie choreo’s én een directe battle tegen elkaar zien. Het publiek verkoos Team Vincent tot het beste en meest complete dansteam van dit seizoen.

De winnende choreograaf ging naar huis met het prijzengeld van maar liefst 25.000 euro en elke danser uit dit winnende team won 5000 euro.