Dit moet je zien vanavond!

Vandaag weer een zware dag op school gehad? Trakteer jezelf dan op een relaxed avondje bankhangen met yummy snacks ;-).

CG! zocht weer de leukste programma's voor je uit… 
 

Teen Mom OG – 20:05 uur op MTV
We hebben ze even moeten missen, maar vanaf vanavond zijn ze weer terug. De teen moms uit het eerste seizoen van de serie: Farrah, Maci, Amber en Catelynn. Hoe gaat het nu met de moeders, en hoe is het om de hele dag een camera op je snufferd te hebben? 

Peter R. de Vries: Internetpesters Aangepakt – 20:30 uur op RTL5
In deze aflevering volg je een meisje dat zeven jaar gestalkt is door een geheime aanbidder. Ze heeft geen idee wie hij is, maar Peter probeert hem op te sporen. 

Valerio International – 21:30 uur op NPO3
Valerio goes fashion week! Hij bezoekt modeblogger Linda Tol in Milaan, en gaat met haar mee op pad. Hij reist ook af naar Los Angeles, waar hij Radu Ion ontmoet. Hij is één van de grootste trailer editors in Hollywood. 

De Beste Singer-Songwriter Van Nederland – 22:10 uur op NPO3
Woehoeee, eindelijk is het zover; de finale van DBSSW! De zes overgebleven kandidaten treden op in een uitverkocht Paradiso. Ze spelen liedjes die ze eerder in het programma zongen, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Wie wordt de grote winnaar van dit seizoen?

RTL Late Night – 22:30 uur op RTL5
Jason Derulo-fans, opgelet; hij is vanavond te gast bij Humberto! Hij vertelt alles over zijn nieuwe album, en speelt ook nog eens zijn hit Want To Want Me. Must-see alert :-). 

FILMTIP
New York Minute – 20:30 uur op SBS9
Jane en Roxy (Ashley en Mary-Kate Olsen) mogen dan wel tweelingzussen zijn, maar ze hebben helemaal niets met elkaar gemeen. Toch besluiten ze allebei een dagje te spijbelen om naar New York te gaan. Superstudent Jane hoopt daar een studiebeurs voor Oxford binnen te halen. Rock chick Roxy hoopt daarentegen door te breken als muzikante.