Relaxt het Paasweekend in.

Misschien had je vandaag al vrij of misschien begint dat heerlijke lange, luie Paasweekend nu pas. Eén ding is zeker: jij kunt nu relaxt languit op de bank liggen. Bring on the paaseitjes en zet de tv maar aan. Dit is jouw (of jullie) momentje!

3 Op Reis – 19:50 op NPO3
Wat had jij graag gewild dat je op dit moment ook op zo'n prachtige exotische bestemming was. Dream on? Dat is precies wat jij doet. Als je ziet waar Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers zich bevinden, kan jij alvast inspiratie opdoen voor de reizen die op jouw bucket list komen.

Popster! – 20:30 op SBS6
Het is weer tijd voor poppen. Heel veel poppen.Wie doet de meest originele, leukste en opvallendste poppenact? Het is aan aan de strenge maar rechtvaardige jury: Georgina Verbaan, Henkjan Smits en Miss Izzy (Lenette van Dongen). 

The Roast Of Justin Bieber – 20:35 op Comedy Central
Heb je het woensdag al gezien of heb je het gemist? Vanavond wordt The Roast of Justin Bieber herhaald. Justin lijkt misschien niet de ideale schoonzoon, maar lef heeft hij wel. Hij laat de grappen over ruzies, snelheidsovertredingen en drankgebruik rustig over zich heen komen. En hij lijkt meteen helemaal te zijn omgeslagen: 'Ik kijk ernaar uit iemand te zijn waarop jullie allemaal trots kunnen zijn'. You go Biebs!

De TV Kantine – 20:40 op RTL4
Carlo Boszhart en Irene Moors doen weer hun best om je, met hun gekke typetjes en imitaties, aan het lachen te maken. En geef nou toe: dat lukt ze behoorlijk goed. En er komen genoeg leuke BN'ers. Wat dacht je van Andy van der Meijde en zijn Melisa, Anouk, Spike (Di-rect) en Humberto Tan?

The Amazing Spider-Man – 20:40 op RTL5
Time for some action! Deze film vertelt het verhaal van Spider-Man Peter Parker (Andrew Garfield) en hoe als hij als jong Spider-Mannetje zijn superpowers kreeg. 

Alles Mag Op Vrijdag – 21:05 op RTL4
Het wordt weer lachen, gieren en brullen met Jandino Asporaat, Gerard Joling en Gordon. Geer en Goor nemen het elk met hun eigen team tegen elkaar op. Met funny spelletjes en geïmproviseerde toneelstukjes proberen ze het beste en leukste team te zijn. Welke BN'ers vanavond van de partij zijn? Niemand minder dan Rian en Roy Donders, zangeres Do en styliste Janice.