Wat wordt het?

Het is weekend dus time to relax! Schenk jezelf wat te drinken in, zorg dat je je favo snacks bij de hand hebt. En een bankhangmaatje is ook niet verkeerd, want op de televisie valt genoeg te lachen vanavond. 

De TV Kantine – 20:30 op RTL4
Irene Moors en Carlo Boszhart hebben weer hun best gedaan om je aan het lachen te krijgen. Allerlei bekende Nederlanders komen langs. Echt, of in de vorm van een imitatie. Humberto Tan, Hans Klok, Spike, Anouk, lovebirds Andy van der Meijde en Melisa, Henny Huisman, de familie Roelvink. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze passeren de revue.

The Bounty Hunter – 20:30 op RTL5
Verstand op nul en even bijkomen onder het genot van een romantische komedie. De perfecte vrijdagavondbesteding! Gooi die popcorn in de magnetron. 'Bounty Hunter' Milo Boyd (Gerard Butler) hoort dat hij zijn ex-vrouw Nicole Hurley (Jennifer Aniston) op mag sporen. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Hij denkt dat hij dat klusje wel even kan klaren, maar zo gemakkelijk laat Nicole dat natuurlijk niet gebeuren.

Popster! – 20:30 op SBS6
Het is weer tijd voor een poppenparade. In de talentenjacht Popster! strijden de kandidaten tegen elkaar. Wie doet de leukste, de beste en de origineelste poppenact? It's totally up to the judges, bestaande uit Georgina Verbaan, Henkjan Smits en Miss Izzy (Lenette van Dongen).

Alles Mag Op Vrijdag – 21:00 op RTL4
Presentator Jandino Asporaat spoort de teams van Gordon en Gerard Joling weer aan om er het beste van te maken. Wie wint er vanavond met de funny games en de geïmproviseerde toneelstukjes? Sunnery James, Ryan Marciano, Lieke van Lexmond en Xander de Buisonjé doen vast hun uiterste best.