Avondje relaxen op de bank?

Heb je een vrij avondje? Dan wil je vast wel weten hoe laat jij vanavond in je dekentje gerold klaar moet zitten voor de buis?! Met dit lijstje weet je precies wat je kunt verwachten. Have fun

3 Op Reis – 19:50 op NPO3
Wauw, wat een prachtige bestemmingen bezoeken de presentatoren van 3 Op Reis toch altijd. Het geeft genoeg stof tot fantaseren over je nog te maken reizen in de toekomst in ieder geval. Floortje Dessing is in Mongolië en Chris Zegers gaat op avontuur in El Salvador.

Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS – 20:30 RTL4
BN'ers die voor een weekje ruilen van gezin. Altijd funny om te zien. Eerst moeten de vrouwen, die naar het andere gezin gaan, de regels volgen van het andere gezin en daarna mogen ze zelf de regels bepalen. Het leidt altijd weer tot verrassende situaties. Wie er vanavond van gezin ruilen? De vrouw van manager Big Jake. Je kent hem nog wel van Barbie, toch? En kunstenares Adelheid Roosen.

Etters Achter De Tralies – 20:30 op RTL5
In voor wat serieuzers? Bij Etters Achter De Tralies volg je ontspoorde Amerikaanse tieners. Behoorlijk heavy om te zien hoe dat eraan toegaat. De bedoeling: in de toekomst op het rechte pad blijven. En na het kijken van zo'n programma besef je natuurlijk weer even dat jij een engeltje bent ;-).

Danni Lowinski – 20:30 op SBS6
De vader van advocate Danni neemt zijn vriendin mee naar huis. En die vriendin is helemaal niet van plan om weg te gaan. Laat Danni daar nou niet zo vrolijk van worden…

The Girl Next Door – 20:30 op Net 5
Movietime? Matthew (Emile Hirsch) heeft het goed voor elkaar. Hij haalt goede cijfers en lijkt zijn eindexamen glansrijk te gaan halen. Maar dan krijgt hij een nieuw buurmeisje: Daniëlle (Elisa Cuthbert). Matthew krijgt haar niet uit zijn hoofd en hij weet zeker: zij is the one. Alles verandert als hij erachter komt wat voor werk zij doet.

Ali B Op Volle Toeren – 21:20 op NPO3
In the mood voor muziek? Ali B gaat op pad met rapper Bokoesam. Ze gaan naar zanger Erik Mesie. Ze nemen het nummer Ik heb stiekem met je gedanst eens flink onder handen. Go Ali!

The Roast Of Justin Bieber – 22:00 uur op Comedy Central