Houd je drinken, nacho’s en de afstandsbediening alvast in de aanslag.

Whoop whoop, het weekend is weer begonnen! Als jij vanavond niet gaat stappen met je vriendinnen, dan is een avondje bankhangen voor de televisie ook geen slecht plan. Drankje in de aanslag? Grote zak nachochips met dip op je schoot? Let the relaxing begin!

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 op RTL4
Het is, like always, drama in Meerdijk. Wiet wilt weten of Sjors haar eigenlijk wel vertrouwt. Sacha vindt dat Bing Nina niet aan haar lot over moet laten. Anton en Julia voelen zich ongemakkelijk als Bianca naar vroeger vraagt. Als dat allemaal maar weer goed gaat…

Superkids – 20:30 op RTL4
In deze talentenjacht laten kinderen tussen de 6 en 14 jaar hun grootste talent zien. En dat kan van alles zijn: kunstschaatsen, muziek maken, turnen, zingen. Hartstikke spannend natuurlijk, want ze worden beoordeeld door een vakjury die bestaat uit Dinand Woesthoff, Carlo Boszhard, Tijl Beckand en Angela Schijf.

Harry Potter And The Deathly Hallows Part I – 20:30 op SBS6
Je bent nooit te oud voor Harry Potter, right? Het is weer ouderwets spannend als Voldemort achter Harry (Daniël Radcliffe) aan zit en hem wil doden. Harry gaat samen met zijn vrienden Ron (Rupert Grint) en Hermelien (Emma Watson) op zoektocht naar de gruzielementen. Als ze die vinden en vernietigen, zal Voldermort niet langer onsterfelijk zijn.

Superman II – 20:30 op SBS9
Superman (Christopher Reeve) wil eindelijk ook een normaal leven leiden. Daarom heeft hij zijn superpowers opgegeven. Maar als er drie criminelen de stad onveilig maken, is het tijd om daar toch weer wat aan te gaan doen.

The Undateables – 21:00 op TLC
Je true love vinden? Soms lijkt het wel een mission impossible. Maar voor deze mensen is het vaak nog veel moeilijker. Ze zijn autistisch, hebben een misvormd gezicht of hebben het Tourette-syndroom. Een datingbureau helpt ze hun match made in heaven te vinden.