The Hangover 2, ANTM & more

Bye-bye dramaandag, hello chill-avond!

Crash jij vanavond lekker onder een dekentje voor de tv? Check dan snel welke programma's en films je niet mag missen.

 

Proefkonijnen – 20:30 uur op NPO3
Het is weer gekkenhuis bij Proefkonijnen. Dennis en Valerio slaan op zee een gat in hun boot om te onderzoeken hoe je een schipbreuk overleeft. Daarna gaan ze lekker opwarmen in een ijspaleis. Hoe dan? De twee gaan uitzoeken hoe hoog je de verwarming kan zetten in een iglo.

Grey’s Anatomy – 20:30 uur op NET5
Arizona voert meer tests uit op Aprils baby, maar ze blijven optimistisch. Ondertussen gebruiken Meredith, Maggie en Bailey een 3D-printer om meer te weten te komen over de tumor van hun patiënt.

America’s Next Top Model – 21:40 uur op RTL5
It’s go-see time! De meiden moeten in een korte tijd zoveel mogelijk ontwerpers ontmoeten met als doel opdrachten binnen te slepen. De fotoshoot van deze week vindt plaats in een gevangenis. Dit zorgt voor onrust bij een van de deelnemers.

FILMTIP
The Hangover 2 – 20:35 uur op Veronica
Phil, Stu, Alan en Doug a.k.a. The Wolfpack reist af naar Thailand voor Stu’s bruiloft. Maar omdat het vrijgezellenfeest in Las Vegas uitliep op een drama, kiest Stu nu voor een veilige, ingetogen pre-bruiloft lunch. Bij the wolfpack verloopt alles nooit iets volgens plan. En wat er in Thailand gebeurt, overtreft al hun verwachtingen…


 

Kickin’ It Old Skool – 20:30 uur op SBS9
Justin is een populaire breakdancer in de jaren ’80. Maar dan krijgt hij een ongeluk en komt hij in een coma terecht. Twintig jaar later wordt hij wakker en moet hij zien om te gaan met alle veranderingen in de wereld. Toch is hij vastbesloten zijn breakdance-carrière voort te zetten.