Dit gaat Josh Hutcherson niét missen

Het is gelukkig nog lang niet zo ver, maar eind november moeten we definitief afscheid nemen van The Hunger Games. Dan gaat Mockingjay – Part 2het allerlaatste deel van de filmreeks, in première. Not cool. 

Hoewel dit voor de acteurs ook flink balen is, is er één ding dat Josh Hutcherson écht niet gaat missen… En nee, het zijn niet de lange dagen op de set of de crazy stunts die hij uit moest voeren. 

Josh is namelijk dolblij dat hij zijn haar niet meer hoeft te doen. Say whaaat?

In een interview met ABC News vertelt hij: 'Ik ben heel blij dat ik van dat blonde haar af ben. Dat vond ik echt helemaal niks. Er moesten de hele tijd touch ups gedaan worden en m'n haar werd telkens opnieuw geverfd en gebleekt. Het was zo niet mijn ding.'

Oh no! Dit jaar moeten we dus afscheid nemen van THG én van Josh' blonde haar. En stiekem vonden we hem wel heel leuk als blondie. Bummer!

Toch is zijn blonde coupe wel het enige minpuntje. Josh: 'Ik ga het zo missen om zoveel tijd met iedereen door te brengen. We zijn nog steeds heel close en we zien elkaar af en toe wel. Maar als je aan het filmen bent, ben je vaak langer dan twaalf uur per dag samen en dat voor een paar maanden. Het is jammer, maar ik denk wel dat iedereen klaar was voor een nieuwe uitdaging.'

Nou, wij blijven in ieder geval hopen op nog meer nieuwe delen van THG ;-).

Wat vind jij leuker bij Josh, blonde lokken of zijn natural bruine haar?