Check CG!’s tips

Girls… don't forget!

Aanstaande zondag is het moederdag. De CG! cadeautips heb je al voorbij zien komen, vandaag is het tijd voor CG!'s tips voor things to do on mothersday!

1. Verras je moeder met een uitgebreide high tea. Dit kan bij een restaurant, maar je kunt het ook zelf thuis maken. Hier vind je een veel high tea recepten of kijk eens bij CG!'s food. Daar staat ook een heleboel lekkers tussen! 😉
Kleed de tafel mooi aan met een leuk tafelkleed en vrolijke servetten. Maak allerlei zoete en hartige hapjes en natúúrlijk mag de thee niet ontbreken… Have fun!

2. Een Dr. Fish voetbehandeling? Een fotoshoot voor twee? Of een lekkere schoonheidsbehandeling? Bij vakantieveilingen vind je het allemaal… Je kunt zelf bieden op alle veilingen, dus je kunt zelf bepalen hoeveel geld je voor iets overhebt.

3. Geen zin om veel geld uit te geven of de deur uit te gaan, maar je wil wel quality time met je moeder? Verzamel jullie favo films, koop jullie lievelingssnacks en lekker drinken. Met een joggingbroek aan en een maskertje op, ploffen jullie op de bank met een warm dekentje. Jullie stay-inside-movie-marathon kan beginnen!

4. Woon je in het zuiden van Nederland? Lucky you! Maak samen met je mama een uitstapje naar het chocolademuseum in Brugge. Want chocolade zorgt toch voor instant happiness?! Meer info? Bekijk hun website.