CG!’s leukste blogger Marvy organiseert op 7 juli een te gek event: The Model Experience!

Op zaterdag 7 juli 2012 organiseert de MarVie Foundation de eerste editie van The Model Experience, een uniek fashion en lifestyle event. Hier kun je je uitleven op het gebied van fashion, beauty, lifestyle, sport en voeding. Niet alleen het uiterlijk telt, maar zeker ook je innerlijke schoonheid!

De MarVie Foundation
Marvy richtte 2007 de MarVie Foundation op. De MarVie Foundation is een internationale non-profit organisatie met als doel het begeleiden en informeren van modellen. Daarnaast heeft de marVie Foundation als subdoel door middel van ‘fashion’ jongeren te inspireren en te begeleiden op het gebied van sport, voeding, financiën en zelfvertrouwen.

Programma
Er zijn verschillende stands waar je je door experts kan laten informeren over fashion, beauty, lifestyle, voeding en sport. Op het hoofdpodium is er de hele dag iets te doen. Jos Bles geeft een modeshow, Chantal Bles gaat stylen en TV-kok Caspar Burgi laat de lekkerste gerechten zien. Ook te gaaf: Gabriela Riedi komt catwalklessen geven! Ook hoofdredacteur van Jackie Bastiaan van Schaik komt langs op het grote podium. Ralph Moorman, personal trainer en lifestyle coach legt uit hoe je gezond en lekker kunt eten en sporten.

Bij de stands kun je shoppen bij Pinc sale (Prijzig is niet cool, remember!), of ga langs bij de Glossybox stand.

En wie weet word jij wel ontdekt! Je maakt kans om het gezicht te worden van Cooper Vision.

The Model Experience vindt plaats in Loods 6 te Amsterdam en duurt van 10.00 uur tot 18.00 uur. Het toegangskaartje kost €17,50 en is verkrijgbaar via www.themodelexperience.nl

The Model Experience maakt onderdeel uit van het downtown programma van Amsterdam International Fashion Week.

The Model Experience wordt mede mogelijk gemaakt door: Chantal Bles Styling, Cooper Vision, Glossybox, Gabriela Riedi, Goosecraft, Hot Kitchen, Jos Bles B.V., Koh/Herôme, Hannah, Ralph Moorman, Mynth Events, Dijksman Communicatie, MC Wellness, Rob Peetoom, Mascha Feokstistova, PINC Sale en Buddha to Buddha.