De vakantie komt steeds dichterbij en dat betekent dat je straks zeeën van vrije tijd hebt.. Maar voor die tijd moeten er ook een aantal dingen gebeuren!

De laatste onvoldoende werken
De toetsen komen er aan, de laatste cijfers voor het eindrapport! Scoor voor het vak waar je het slechtste cijfer voor hebt een dikke voldoende en ga met een gerust hart de zomervakantie in!

Afsluitingsuitje met de klas
Het eind van het schooljaar moet gevierd worden! Tijd voor iets leuks met je klas dus, als afsluiting. Organiseer met zijn allen een pool party, enorme barbecue of een zomergala. Succes gegarandeerd!

Burn baby burn!
Een groot deel van je werkboeken, schriften, verzamelde stencils en andere papieren ga je nooit meer nodig hebben. Mooie werken waar je trots op bent kun je bewaren, de rest mag weg, op de brandstapel ermee! Nu is een brandstapel niet de meest praktische manier, in de prullenbak is misschien wat handiger. 😉

Scoor het CG! Beachbook!
Deze zomer hoef jij je niet te vervelen. Of je nu aan het zwembad ligt in het buitenland of lekker op de bank ligt op een druiligere Nederlandse zomerdag: het CG! Beach Book helpt je de dag door!

Vakantie-agenda
Tijdens de zomervakantie gaan veel vriendinnen op vakantie, maar gelukkig niet allemaal tegelijk. Zorg dat je van iedereen weet wanneer ze weg zijn. Dan weet je precies wanneer je welke vriendinnen kunt bellen om iets leuks te doen; jij bent niet alleen deze zomer!

Paklijst maken
Vertrek jij naar een leuke camping of een zonnige oord deze zomer? Stel dan alvast een paklijst op. Via www.ikneemmee.nl kun je handige opzetjes vinden; verder hoef jij alleen nog maar je mooiste outfits bij elkaar te zoeken!

Koop alvast de CG! Schoolagenda
Je wilt er nog niet aandenken; maar ook volgend jaar volgt weer een nieuw schooljaar. Scoor nu alvast de nieuwe schoolagenda en plak hem helemaal vol met foto’s, je favo songlyrics en plaatjes van jouw hunk!