CG!s must-have festival items

YES! Het is koopavond, en dus ook de avond voor Lowlands!

Vanavond is je laatste kans om nog wat festival essentials te kopen. Daarom heeft CG! de must-have items alvast voor je op een rijtje gezet. Check them out! 

Heb je echt nog geen idee wat je aan gaat trekken? We got your back! 

Een fashionable regenjas
Hoewel we positive thinking altijd zullen aanmoedigen, moeten we ons er toch echt maar bij neerleggen dat het gewoon heel hard gaat regenen dit weekend. Gelukkig zijn er genoeg fashionable regenjassen te vinden, zoals deze van K-Way.
De prijzen liggen tussen de €39,95 en €99,95 en je shopt ze hier. 
 

 

Een hippe outfit
Samen met Lowlands heeft gsus een speciale LL-collectie ontworpen. Deze oversized shirts met een Razor Bob van bloemetjes of de iconische ingang zijn awesome.
De shirts kosten €30 en je koopt ze hier of in de gsus stores
 

 

Een grote sjaal
De sjaal, waar is ‘ie niet goed voor? Je kunt erop zitten als je moe bent, je slaat 'm om je heen als je het koud hebt en je doet ‘m in je haar  in het geval van een droogshampoo emergency.  En overdag knoop je deze held gewoon om je tas ;-). 
De linker kost €7,45 en shop je hier, de middelste is €29,90 en vind je hier en de rechter kost €8,90 en die koop je hier

Regenlaarzen
Met een paar stylish regenlaarzen ben je voorbereid op alle weersomstandigheden. Zo kun jij ook in een modderpoel nog vrolijk door blijven dansen.
De laarzen van Guess kosten €49 en shop je hier, de Hunter Boots zijn €149 en vind je hier

Een zonnebril
Omdat we stiekem toch niet helemaal kunnen accepteren dat het dit weekend gaat regenen… Als we allemaal onze leukste zonnebril meenemen, gaat die zon vast wel schijnen!
De linker kost €21,50 en shop je hier, de middelste is €13 en vind je hier en voor de rechter betaal je €5 en die koop je hier

Nog meer inspiratie nodig? Check de leukste festivallooks in de fotogallerij! TIP: Klik op de afbeelding als je een item op de foto wilt kopen.