De leukste programma’s van vanavond!

Je huiswerk is af en je hebt ook al 101 keer Facebook, Twitter en Instagram gecheckt vandaag…What to do? Check hier de tv-tips voor vanavond!

StartUP

19:30 – 19:55 Nederland 3

De hoofdpersonen proberen allemaal in dezelfde lege loods hun droom te verwezelijken: een eigen bedrijf beginnen. In deze nieuwe serie van BNN komen ze erachter dat ‘t eigenlijk helemaal niet zo makkelijk is om dat alleen te doen. 

Utopia

19:30- 20:00 SBS 6

De 15 deelnemers gaan weg van hun huis, van hun familie en van luxe. Ze bouwen een nieuwe maatschappij op een eiland. Een jaar lang. Dat klinkt niet ideaal, maar de deelnemers zetten zich er voor de volle 100% voor in. Wat ze iedere dag doen, kun je dagelijks een half uur lang volgen.

De School

20:25 – 21:18 Nederland 3

Nu kan jij je moeder nooit meer wijs maken dat je aaaa-ltijd goed oplet in de les. Vier weken lang is er gefilmd op een middelbare school en dat is te zien in het programma De School. Geen acteurs, geen scripts, maar het echte leven! En dat is niet altijd even leuk als het lijkt…

De Social Club

19:55- 20:25 Nederland 3

Heb jij vrienden op Facebook die je niet kent? En zou je wel willen weten hoe ze echt zijn? Dat is het idee van De Social Club! In dit programma gaan de presentatoren op bezoek bij hun vrienden en komen de meest besproken onderwerpen voorbij. En volg je een van de presentatoren? Dan kunnen ze zomaar bij jou voor de deur staan…

Heb je zin om op de bank te gaan liggen en een filmpje te kijken? Dat kan vanavond ook!

I Don't Know How She Does It

20:30 – 22:15 Net 5

When Harry Met Sally

20:30 – 22:30 RTL 8

 

Wat ga jij kijken vanavond?