Wat kijk jij tonight?

Heb je helemaal niks te doen vanavond? No stress, dankzij CG! hoeft bij jou de verveling niet toe te slaan. Wij zochten namelijk weer de leukste tv-programma's voor je uit.

Enjoy! 
 

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
Whoohoo, vanavond weer een dubbele aflevering van The Big Bang Theory. In de eerste aflevering heeft Sheldon een vrouwelijke aanbidder. Die aandacht is hij totaal niet gewend. Ze wilt Sheldon graag helpen bij zijn research, maar hij heeft iets anders in gedachten. In de tweede aflevering mag Penny van Sheldon hun huis niet meer in. Terwijl Penny en Sheldon oorlog voeren, gaan Howard en Raj op zoek naar het huis van de America’s Next Top Model-deelneemsters.
 

VH1’s 40 Greatest Pranks – 20:00 uur op MTV
In dit programma zie je een countdown van de 40 beste grappen ooit uitgehaald. Van Glee’s Heather Morris die Emma Roberts voor de gek houdt, tot Ashton Kutcher die Drake te pakken neemt… Je ziet ze allemaal voorbij komen.
 

Grenzeloos Verliefd – 20:30 uur op NET5
In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse ladies naar hun grote liefde in het buitenland. In de aflevering van vanavond zie je Kim en de Zuid-Afrikaanse Nathan. Ondanks dat de kerk niet achter hun relatie staat, kiezen ze voor elkaar. Na elkaar acht maanden niet gezien te hebben, gaat Kim nu bij hem wonen.

I Wanna Marry Harry – 21:00 uur op TLC
Kleuterleidster Rose heeft een date met Harry. Ze vliegen per helikopter naar een afgelegen strand. Daarna gaan alle ladies samen cricket spelen.

FILMTIP
Johnny English – 20:30 uur op RTL7

Oké, een beetje fout, maar stiekem toch wel leuk. Nadat alle agenten van de Britse Geheime Dienst in één keer worden omgebracht bij een aanslag, moet Pegasus (het hoofd van de dienst) zijn geheimagent Johnny English (Rowan Atkinson a.k.a. Mr. Bean) wel op een zaak van gestolen kroonjuwelen zetten. Johnny is alleen niet de handigste van de groep…