Dit moet je zien vanavond!

Crash jij straks ook lekker op de bank? Dan kan je CG!'s tv guide vast gebruiken…

Alleen nog een XL bak ijs erbij, en jouw avond is compleet! 😉 
 

Catfish: The TV Show – 19:40 uur op BNN
Kim is al tien jaar verliefd op Matt, maar ze heeft hem in al die tijd nog niet één keer gezien. Haar huidige vriend wil met haar trouwen, maar Kim twijfelt. Ze moet een keuze maken tussen Matt en haar vriend, maar dit kan ze alleen doen als ze Matt in het echt ziet. Maar wat heeft hij te verbergen?

MTV Hoods – 20:00 uur op MTV
In MTV Hoods ga je terug in het verleden van bekende artiesten. Zij reizen af naar hun thuisbasis, om daar hun roots te ontdekken. De één heeft nog wat personal stuff uit te zoeken, de ander wilt weer in contact komen met een jeugdliefde, of ze willen gewoon even terug naar de plek waar ze écht zichzelf kunnen zijn. Vanavond zie je een dubbele aflevering, met Ne-Yo en Rita Ora.

Love Is In The Air – 20:30 uur op RTL4
Vanavond verrast Robert Jean Paul, Simone en hun twee kinderen met een reis naar Zuid-Afrika. Twaalf jaar geleden is Pauline, de zus van Jean Paul, daar gaan wonen om balletles te geven aan kansarme kinderen. Ook worden Bea en Rien in Zuid-Afrika herenigd met hun dochter Bianca.  

The Next Great Baker – 21:00 uur op TLC
Cake Boss Buddy geeft tien patissiers een kans om te laten zien hoe goed ze zijn in hun beroep. Wie van hun maakt de mooiste feesttaart en wordt de Next Great Baker?

FILMTIP
Fun Size – 20:30 uur op RTL5

Wren (Victoria Justice) wordt uitgenodigd voor een Halloween feestje bij haar love interest. Haar moeder had alleen bedacht dat ze die avond op haar broertje moest passen. En nu zit ze met hem opgescheept. Ze neemt 'm mee naar het feest, maar tussen alle verklede mensen raakt ze hem kwijt. Samen met haar beste vriendin en twee nerds begint ze de zoektocht naar haar broertje.