Expeditie Robinson!

Even geen koopavond voor jou? No problem, er is toch genoeg op tv. Expeditie Robinson begint weer met een nieuw seizoen, en TLC heeft een nieuwe aflevering van Devious Maids voor je klaarstaan. Nice! 

 

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
Leonard en Stephanie zijn alweer een tijdje samen. Stephanie is niet meer weg te slaan uit het appartement van Leonard en Sheldon. Leonard is hier eigenlijk niet zo blij mee, want hij vindt dat ze te snel gaan. Stephanie is het daar alleen helemaal niet mee eens.
Met  de tweede aflevering kun je alvast in de Christmas mood komen. Kerst staat namelijk voor de deur bij de boys, en Leonard heeft geen idee wat hij voor Penny moet kopen.

Expeditie Robinson – 20:30 uur op RTL5
Yes, vanavond begint het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson! Dit seizoen strijden 18 BN’ers, in drie teams van zes personen, op de Filipijnen om de overwinning. Wie is jouw favoriet? En wie valt er volgens jou als eerste af?
De deelnemers zijn: Manuel Broekman, Krystl, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal, Leo Alkemade, Coosje Smid, Mr. Polska, Anouk Maas, Loek Peters, Lobke Berkhout, Freddy Tratlehner, Ancilla Tilia, Kay Nambiar, Sabrina Starke, Rick Brandsteder, Juliette van Ardenne, Nadia Palesa Poescmann en Remy Bonjasky.

Devious Maids – 21:00 uur op TLC
Donderdagavond is Devious Maids night! Valentina is bang dat Remi haar na rehab niet meer wil zien. Adrian doet Rosie een ongepast voorstel. Ze wil dat Spence haar verdedigt.  

FILMTIP
All About Steve – 20:30 uur op RTL8
Mary Horowitz (Sandra Bullock) maakt kruiswoordpuzzels voor haar beroep. Na een date met Steve (Bradley Cooper), een cameraman  bij CNN, is ze ervan overtuigd dat hij haar grote liefde is. De liefde is alleen niet wederzijds. Ze volgt hem door het hele land om te bewijzen dat ze echt bij elkaar horen.

Rumor Has It… – 20:30 uur op NET5
Sarah (Jennifer Aniston) heeft zich net verloofd met haar vriend Jeff, maar ze weet niet zeker of ze wel wilt trouwen. Ze gaat naar de bruiloft van haar zus en brengt hierdoor veel tijd door met haar familie. Ze is alleen altijd een beetje het buitenbeentje geweest bij hun. Dan ontdekt ze een groot familiegeheim. Ze vraagt zich af of ze wel één van hun is, en zoekt de man op die al haar vragen kan beantwoorden.