Dit moet je zien!

Nog geen leuke plannen vanavond? No stress, want CG! heeft de must-see tv-programma's voor je op een rijtje gezet.

Enjoy! 😉 
 

Plain Jane – 20:00 uur op MTV

In Plain Jane worden verlegen muurbloempjes omgetoverd tot zelfverzekerde powergirls. Zowel hun innerlijk als hun uiterlijk krijgt een make-over. Dit alles met één doel: op droomdate gaan met hun crush.  

Obsessed With The Dress – 21:00 uur op TLC
In Obsessed With The Dress volg je voormalig beauty queen Michele Storm, die jurken voor een Miss Verkiezing verkoopt in haar winkel. In de aflevering van vanavond wordt Tiffany vervangen door Beau. Ook wordt tijdens de voorbereidingen voor een verkiezing een jurk onherstelbaar beschadigd.

Prom Wars – 22:00 uur op TLC
Twee meiden krijgen $2000 om aan hun eindexamenbal te besteden. Er zit alleen één voorwaarde aan vast: hun ouders krijgen de volledige regie in handen. Hoe gaan ze hiermee om?

Mamma Mia – 20:30 uur op NET 5
Donna (Meryl Streep) runt een hotel op een Grieks eilandje. Haar dochter Sophie (Amanda Seyfried) gaat trouwen. Op haar bruiloft wil ze graag weggegeven worden door haar vader, maar ze weet niet wie hij is. In het dagboek van haar moeder ontdekt ze dat ze drie mogelijke vaders heeft. Ze nodigt ze alle drie uit om naar het eiland te komen.  

The Prince & Me – 22:50 uur op NET 5
Paige studeert geneeskunde aan de universiteit van Indiana en wilt haar diploma zo snel mogelijk behalen. Eddie studeert aan dezelfde universiteit, maar vindt plezier maken net even iets belangrijker. Hoewel Paige en Eddie elkaar in het begin totaal niet mogen, worden ze toch verliefd op elkaar. Paige weet alleen niet dat Eddie eigenlijk een undercover kroonprins is.