Wat is er vanavond op tv?

Een rainy zomerdag is perfect om even lekker een avondje tv te kijken. Daarom heeft CG! weer de leukste tv-programma's voor je op een rij gezet. Enjoy!  

Four Weddings Canada – 20:00 uur op TLC
Vier bruiden strijden om de huwelijksreis van hun dromen. Vanavond zie je Samantha, die trouwt in een tien jaar oude jurk; Jessica, die trouwt in een kleurrijke sari; Rafela die sambadansers heeft ingehuurd en Huria die een traditionele Afghaanse/Iraakse bruiloft heeft.

Verliefd Op Ibiza – 20:30 uur op SBS6
Vanavond zie je Marco (Géza Weisz) die in de knoop zit met zijn geaardheid. Het voetbaltalent krijgt een mooi aanbod van een goede club, maar om dit aanbod aan te nemen moet hij kiezen tussen werk en privé. Durft hij uit de kast te komen?

The Switch – 20:30 uur op RTL 5
Beste vrienden Kassie (Jennifer Aniston) en Wally (Jason Bateman) zijn allebei vrijgezel. Ondanks dat Kassie single is, wil ze graag een kindje. Ze gaat op zoek naar een geschikte spermadonor. Die vindt ze in de knappe Roland (Patrick Wilson). Maar als Wally het monster van de donor kwijtraakt, neemt hij een heftige beslissing.

There’s Something About Mary – 20:30 uur op RTL 8
Niemand wil met Ted (Ben Stiller) naar het eindexamenfeest. Mary (Cameron Diaz), het mooiste meisje van de school, krijgt medelijden met hem en vraagt Ted met haar te gaan. Op het laatste moment kan de afspraak niet doorgaan. Jaren later is Ted nog steeds verliefd op Mary. Hij huurt een privédetective in om erachter te komen wat Mary nu allemaal uitspookt.