Wat kijk jij 2n?

Vanavond is er weer genoeg leuks op tv. Dus claim die afstandsbediening, maak een grote bak popcorn klaar en enjoy! 

 

 

Devious Maids – 21:00 uur op TLC

Donderdag is Devious Maids-dag! In de aflevering van vanavond krijgt Genevieve onverwacht geldproblemen. Zoila’s baan komt hierdoor in gevaar. Marisol doet een belangrijke ontdekking in het huis van de Powells.  
 

Down voor Dummies – 22:15 uur op Nederland 1

In Down voor Dummies gaat Barry Atsma op pad met Lize, Britt en Sara. Deze drie meiden hebben alledrie het syndroom van Down. Ze vertellen Barry alles over hun love interests, hun baantjes en vriendjes.

Barry’s broer heeft ook het syndroom van Down. Daarom kon hij het ook meteen goed vinden met de meiden. “De strijd die Lize, Britt en Sara voerden om hun eigen keuzes te mogen maken, zag ik ook terug bij mijn broer. Dat ontroerde me en verraste me. Het grappige is dat ik blijkbaar ook last heb van clichés.”

Charlie St. Cloud – 20:30 uur op NET5

Charlie St. Cloud (Zac Efron) kan de dood van zijn jongere broertje moeilijk verwerken. Charlie krijgt een baan op de begraafplaats waar zijn broertje ligt begraven. Op een dag ziet hij de geest van zijn broertje daar. Iedere dag gaat hij naar het graf toe, maar alles verandert als er een vrouw in Charlie’s leven komt.

She’s The One – 20:30 uur op RTL8

Mickey en Francis zijn broers, maar tussen de twee zit een wereld van verschil. Mickey heeft een soort hippie lifestyle, Francis werkt op Wall Street. Hij is getrouwd met Renée (Jennifer Aniston), maar heeft een affaire met Heather (Cameron Diaz), de ex-verloofde van Mickey. Wie is de ware?