Dit moet je zien vanavond!

Kruip jij vanavond lekker op de bank met een kop thee en een zak snoep? Check dan CG!'s tv-tips, voor de must see programma's van vanavond. 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
In de aflevering van vanavond zorgt een paintball-gevecht voor een ruzie tussen Sheldon en Penny. Ondertussen bloeit er een romance op tussen Howard en Lesie.

Catfish: The TV Show – 20:00 uur op MTV
De première van het nieuwe seizoen van Catfish gemist? No worries, vanavond is de herhaling. Je ziet Craig, die Zoe ontmoette op Facebook. Hun relatie wel al snel serieus, en Craig is head over heels in love met zijn perfecte vrouw. Al snel veranderde Zoe en werd ze nogal veeleisend. Ze eiste alle wachtwoorden van Craig, en had hem binnen no-time gehackt. Wie is Zoe en waarom doet ze dit?

Grenzeloos Verliefd – 20:30 uur op NET5
Stefanie ontmoet Guillermo tijdens haar stage in Chili. Het is liefde op het eerste gezicht, maar Stefanie’s stage eindigt en ze moet terug naar huis. Na een long distance relatie van anderhalf jaar, verhuist ze naar Chili. Lukt het haar en Guillermo om de relatie te laten slagen?

I Wanna Marry Harry – 21:00 uur op TLC
Kimberly gaat op een romantische date met Harry. Ze worden al snel gestoord door luidruchtige en opdringerige paparazzi. Zal Kimberly hierdoor geen argwaan krijgen?

FILMTIP
Tamara Drewe – 20:30 uur op RTL8

Tamara Drewe stond binnen haar familie altijd bekend als het lelijke eendje. Maar als ze na een hele lange tijd weer terugkeert naar haar geboortedorp, weten ze niet wat ze zien. Tamara heeft een neusverkleining gehad, en binnen no-time zijn alle hot guys in het dorp verliefd op haar. Ze kan alleen geen keuze maken tussen alle mannen.