Dit moet je zien vanavond!

Zware dag achter de rug? No worries, vanavond heb je alle tijd om bij te komen. CG! heeft de leukste tv-programma's weer voor je geselecteerd. Popcorn erbij, en enjoy ;-).

 

 

 

 

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 uur op RTL4
Nina dwingt Vincent om het over hun toekomst samen te hebben. Ondertussen gaat het helemaal niet goed met Maxime. Aysen komt de sexy Thijs tegen en heeft wel zin in een leuke avond. Bing en Tim gaan de strijd met elkaar aan. 

Love Is In The Air – 20:30 uur op RTL4
Vanavond gaat Robert weer de hele wereld over. Hij bezoekt Bertine, die drie jaar geleden naar Maleisië is gemigreerd, en hij vliegt naar Seoul om Sven te verrassen. Lucky Robert… 😉

The Next Great Baker – 21:00 uur op TLC
De bakers worden in teams opgedeeld. Hun opdracht is om een amazing taart te maken, om het 75-jarige bestaan van het bordspel Monopoly te vieren.

Als De Bruid Van Huis Is – 21:25 uur op NET5
De meeste meisjes dromen sinds ze jong zijn over een prinsessenhuwelijksdag. Maar in dit nieuwe programma heeft de bruid helemaal niks te zeggen over de bruiloft. Alle macht ligt in de handen van de man. Recipe for disaster?

FILMTIP
John Tucker Must Die – 20:30 uur op RTL5
John Tucker is de hottest guy van de hele school. Hij is alleen niet zo’n lieverdje, en als alle drie zijn dates slecht behandeld worden door John, besluiten zij wraak te nemen. Hun plan: Hem verliefd op één van hun laten worden, om vervolgens zijn hart te breken. Karma!