Wat kijk jij 2n?

Geen koopavond voor jou tonight? No worries, met deze tv-tips hoef je je helemaal niet te vervelen. 

CG! heeft weer de leukste programma's voor je op een rijtje gezet. Zak M&M's erbij, en enjoy! 😉

The Big Bang Theory – 20:00 uur op Veronica
Howard is net gedumpt door zijn lover Leslie. Om hem op te vrolijken, gaat hij met Raj en Leonard naar Las Vegas. Daar heeft hij een bijzondere date met een Joods meisje. Sheldon heeft geen zin in een tripje naar Vegas en blijft alleen thuis. Daar komt hij in de problemen.

Expeditie Robinson – 20:30 uur op RTL5
In de aflevering van vanavond zijn de kandidaten overgeleverd aan de drie verschillende eilanden. Hemel is het beste eiland, met luxe en comfort. Aarde is mooi, maar heeft niet de luxe van de Hemel. En hel zegt eigenlijk al genoeg. Dit is een moeraseiland, met hoge rotsen, veel muggen, weinig wind en temperaturen van 50°C. Het team dat op Hel belandt moet ook iemand naar huis sturen. Welk team gaat naar welk eiland, en wie gaat naar huis?

VH1’s 40 Greatest Pranks – 20:50 uur op MTV
In dit programma zie je een countdown van de 40 beste grappen ooit uitgehaald. Van Glee’s Heather Morris die Emma Roberts voor de gek houdt, tot Ashton Kutcher die Drake te pakken neemt… Je ziet ze allemaal voorbij komen.

Devious Maids – 21:00 uur op TLC
Marisol komt steeds dichterbij de waarheid van wat er gebeurt is met Flora. Taylor en Michael vragen zich ondertussen af wat haar ware bedoelingen zijn.

FILMTIP
Extremely Loud & Incredibly Close – 20:35 uur op NET5

Nadat de vader van Oskar overlijdt, ondekt hij in een vaas van zijn vader een sleutel. Maar op welk van de 162 miljoen sloten in New York past deze sleutel? Oskar doorzoekt alle stadsdelen van de Big Apple en gaat op bezoek bij iedereen die misschien meer van de sleutel af kan weten. Hij heeft alleen geen idee dat hij langzaamaan een familiegeheim aan het ontrafelen is.