Dit moet je zien vanavond!

Rainy days als deze vragen er gewoon om binnen op de bank te blijven hangen en lekker een avondje tv te kijken. Daarom heeft CG! de leukste tv-programma's van vanavond voor je op een rijtje gezet.

Enjoy! 😉

Plain Jane – 19:10 uur op MTV
In de aflevering van vanavond wordt weer een nieuw meisje omgetoverd tot powergirl. Gaat zij haar love interest veroveren? 

Four Weddings – 20:00 uur op TLC

Vanavond zie je alle soorten bruiloften voorbij komen. Van een Bollywood wedding tot een Frans-Canadees thema. Welke bruiloft is goed genoeg om de droomhuwelijksreis te winnen?

Obsessed With The Dress – 21:00 uur op TLC
In de aflevering van vanavond nemen de spanningen met Beau als nieuwe manager toe. Michele wordt door Hannah geconfronteerd met problemen in de salon.

De Modepolitie 2.0 – 22:30 uur op RTL5
In De Modepolitie 2.0 gaan Thijs Willekes en celebrity stylist Manon Meijers op zoek naar slachtoffers van modemissers. Ze krijgen een make-over, zodat ze helemaal stylish verantwoord naar huis kunnen gaan.
 

Sister Act – 20:30 uur op NET5
Dolores is getuige van een moord door haar vriend. Ze komt er dan achter dat haar vriend de leider van een groep gangsters is. Om Dolores te beschermen zet de politie haar in een ouderwets klooster. Daar laat ze zo’n goede indruk achter dat ze in de krant komt. Hierdoor komt haar oude gangstervriend erachter waar ze is.