Wat kijk jij vanavond?

Een avondje chillen op de bank kan soms zo lekker zijn. Daarom heeft CG! de leukste tv-programma's van vanavond voor je uitgezocht. XL-zak M&M's erbij en enjoy! 😉 

 

Verliefd op Ibiza – 20:30 uur op SBS6

In de aflevering van vanavond doet Bibi een shocking ontdekking. Jacky en Stella gaan samen feesten en Lo komt oog in oog te staan met zijn Amerikaanse manager.

Waar Is De Mol? – 21:30 uur op SBS6
In deze aflevering van Waar Is De Mol? gaan Floortje Dessing en Johnny De Mol naar het Burning Man Festival in de woestijn van Nevada, Amerika. Op dit festival draait alles om liefde, feesten en creativiteit. Met een camper vol survivalitems gaan Johnny en Floortje op pad.

Sex And The City – 22:35 uur op RTL8
Carrie gaat een weekendje logeren bij haar vriendin, maar dit tripje verloopt niet zoals ze had gepland. Miranda gaat op zoek naar een nieuwe boyfriend.

FILMTIP
The Heartbreak Kid – 20:30 uur op RTL5
Eddie (Ben Stiller) heeft alleen maar bad luck als het om relaties gaat. Hij besluit de hoop om ooit nog te trouwen op te geven. Al snel daarna ontmoet hij Lila, en binnen een paar weken zijn ze getrouwd. Alles lijkt perfect, totdat ze op huwelijksreis naar Cabo gaan en hij de echte Lila, én een andere vrouw leert kennen.

FILMTIP
Say It Isn’t So – 22:45 uur op RTL5
Wanneer Gilbert Jo ontmoet, weet hij zeker dat zij de vrouw van zijn dromen is. Zij heeft dezelfde gevoelens voor hem en zes maanden lang zijn ze dolgelukkig samen. Dan krijgt Gilbert te horen dat Jo eigenlijk zijn biologische zus is. Ze verbreken de relatie en Jo verhuist naar Oregon, waar ze gaat trouwen met haar ex. Net voor de bruiloft komt Gilbert erachter dat ze toch geen broer en zus zijn en probeert hij het huwelijk te stoppen.