Dit moet je zien vanavond!

Vanavond is je laatste kans om nog even uit te rusten voordat je weekend officially begint. Daarom heeft CG! weer de leukste tv-tips voor je op een rijtje gezet. Relax mode: on! 

 

Grey's Anatomy – 19:35 uur op NET5
Iedereen heeft moeite om de dood van George te verwerken. Meredith en Derek werken aan hun huwelijk, terwijl Izzie zich afvraagt waarom Alex zichzelf afzondert. Cristina en Owen mogen van Dr. Wyatt geen sex meer hebben.

Scrubbing In – 20:00 uur op MTV
Heb jij deze nieuwe MTV-serie al gezien? In de aflevering van vanavond voelt Tyrice zich buitengesloten door de andere meiden. Heather en Adrian worden erg flirty. Als haar vriend Dalton inteens op de stoeps staat, vraagt de groep zich af waarom. 

Devious Maids – 21:00 uur op TLC
Een voormalig student van Marisol herkent haar waar Rosie bij is. Valentina komt erachter waarom Remi vaak last heeft van mood swings en vraagt Zoila om advies. Carmen en Sam hebben ruzie over hun relatie. 

 

FILMTIP
Legally Blonde – 20:30 uur op NET5
Elle Woods is helemaal happy met haar knappe vriend Warner. Ze wilt graag met hem trouwen, maar in plaats daarvan dumpt Warner haar. Hij vond Elle te dom en te blond. Als Warner naar Harvard gaat om rechten te studeren, wilt Elle hem bewijzen dat zij net zo slim is. Ze gaat er alles aan doen om ook op Harvard te komen.
 

FILMTIP
Legally Blonde 2: Red, White And Blonde – 22:30 uur op NET5
We can't get enough of Elle Woods! Inmiddels is Elle een echte advocate. Ze gaat naar Washington om een wetsvoorstel door te voeren die dierproeven tegen gaat. Daar raakt ze bevriend met de portier van haar hotel, die haar alle ins en outs van Washington leert.