Wat kijk jij tonight?

Congrats! Je hebt de zwaarste dag van de week weer overleefd. 

Vier je overwinning met een XL bak ijs, en een relaxing tv-avond. CG! heeft de must-see programma's van vanavond voor je op een rijtje gezet:

 

 

Catfish: The TV Show – 19:40 uur op Nederland 3
Rico ontmoette Ja’Mari via internet. Hij is van plan naar Engeland verhuizen, maar niet voordat hij zijn grote liefde ontmoet heeft. Hij zegt internationaal model te zijn, en heeft het hierdoor te druk om hem te ontmoeten. Is Ja’Mari wel wie hij zegt dat hij is?

Grey’s Anatomy – 20:30 uur op NET5
Remember Preston Burke, Cristina’s ex-verloofde? Vanavond is hij terug, en hij heeft Cristina nodig bij een operatie. Hij doet haar ook meteen een aanbod dat ze niet kan weigeren.

Holland’s Next Top Model – 21:30 uur op RTL5
De fysieke krachten van de modellen worden op de proef gesteld in een militaire kazerne. Coach Fred maakt de meiden duidelijk dat ze niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk sterk moeten zijn. Dit is niet even makkelijk voor sommige modellen. Wie gaat er naar huis, en wie mag er mee naar New York?

Faking It – 21:15 uur op MTV
Heb je Faking It gemist afgelopen weekend? No worries, vanavond check je gewoon de herhaling ;-).

FILMTIP
Grease – 20:30 uur op RTL8
De Australische Sandy brengt haar vakantie door in Amerika, en wordt daar verliefd op Danny. Aan het eind van de vakantie besluiten Sandy’s ouders onverwachts in Amerika te blijven. Toevallig komt zij op dezelfde high school als Danny terecht. Haar geluk is maar van korte duur, want hij blijkt niet zo’n lieverdje te zijn. Sandy ondergaat een make-over om hem te overwinnen.