Wat kijk jij 2n?

Plof jij vanavond lekker op de bank? Zorg dat de afstandsbediening van jou is, want er zijn weer genoeg leuke programma's op tv. 

Zak chips erbij, en enjoy! 

 

Catfish: The TV Show – 20:00 uur op MTV
Antwane en Tony praten al drie jaar, maar hebben elkaar nog nooit ontmoet. Antwane’s nichtje Carmen maakte zich zorgen, en besloot Catfish in te schakelen. Is Tony wel wie hij zegt dat hij is, en waarom geeft hij zo weinig personal details? Voor Carmen is Tony één groot mysterie.  

Grenzeloos Verliefd – 20:30 uur op NET5
Op een zeilevent ontmoet danseres Lidka de Australische Clint. Ze is op slag verliefd op zijn blauwe ogen en sexy accent. Na de dood van zijn ouders, is Clint naar Londen verhuisd. Lidka geeft haar leven in Nederland op, om een nieuw leven op te bouwen bij haar lover in Londen. Lukt het haar om werk te vinden als danseres?

I Wanna Marry Harry – 21:00 uur op TLC
Eén van de ladies vindt een foto in de kamer van Sir Harry, waardoor ze twijfels krijgen over zijn identiteit. Ondertussen gaan de dates met hem gewoon door.

Prom Wars – 22:00 uur op TLC
Twee studenten krijgen $2000 kado om te besteden aan hun high school prom. Maar er zit natuurlijk een addertje onder het gras… Hoe reageren zij hierop?

FILMTIP
Grease 2 – 20:30 uur op RTL8
Stephanie is het coolste meisje van de school. De nerdy Michael, het broertje van Sandy, komt bij haar in de klas. Hij wordt meteen verliefd op Stephanie, maar de liefde is niet wederzijds. Hij beseft dat hij een grote make-over nodig heeft, om haar aandacht te kunnen krijgen.