Tonight’s tv-tips

Claim jij de afstandsbediening vanavond? Dan kun je vast wel wat goede tv-tips gebruiken.

Daarom heeft CG! weer de must see programma's voor je op een rijtje gezet. Enjoy!

 

 

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
Vanavond verliest Penny een kaartspel, en ontdenkt ze dat Sheldon een speciale gave heeft. Hij kan namelijk berekenen wat de kaarten van de tegenstander zijn.

Love Is In The Air – 20:30 uur op RTL4
In de aflevering van vanavond reist Robert af naar Angela in Nieuw-Zeeland. Zij werd daar tijdens een stage in 2011 verliefd op een local boy en is sindsdien bij hem gebleven. Haar moeder is alleen ernstig ziek, en Robert verrast haar met een bezoekje van haar vader en moeder.

The Next Great Baker – 21:00 uur op TLC
In de aflevering van vanavond worden de duo's omgegooid, en gekoppeld aan een nieuwe bakpartner. Hoe gaan ze hiermee om?

Als De Bruid Van Huis Is – 21:30 uur op NET5
Vanavond moet Gideon de droombruiloft van zijn verloofde Léonne zien te organiseren. Hij ziet een Disney-bruiloft wel voor zich, maar zij wilt eigenlijk een klassieke bruiloft in de kerk.  

FILMTIP
Hitch – 20:30 uur op RTL5

Volgens Alex ‘Hitch’ Hitchens (Will Smith) hebben mannen problemen met het vinden van liefde, omdat ze niet weten hoe ze zichzelf moeten zijn. Daarom is Alex in dit probleem gespecialiseerd. Hij helpt mannen die hier last van hebben, door dates voor ze op te zetten. Honderden huwelijken in New York zijn ontstaan door zijn matchmaking-skills. Maar dan komt Hitch in aanraking met roddeljournaliste Sara (Eva Mendes).