De allerleukste programma’s

Kop thee, reep chocolade en dekentje erbij en jij komt deze avond niet meer van je plek met onze TV-tips 😉

 

The Big Bang Theory van 20:05 – 20:30 op Veronica

Vier übernerds en hun leuke buurmeisje Penny beleven elke week wel weer iets grappigs. Vanavond zie je dat Sheldon al dagenlang vast zit in zijn onderzoek en er maar niet in slaagt zijn formule op te lossen. Hij neemt een voorbeeld aan Albert Einstein, die de relativiteitstheorie bedacht, en gaat aan de slag bij The Cheesecake Factory.

Night At the Museum 2: Battle of the Smithsonian van 20:30 – 22:35 op RTL 7

Larry (Ben Stiller) heeft 's avonds een baantje in het Natural History Museum in New York. Maar dat is helemaal niet zo saai als het klinkt, want als de deuren op slot gaan komen de standbeelden tot leven. Een supergrappige film. Check de trailer maar:

 

Fashion Planet van 21:30 – 22:30 op Net 5

Deze week is aflevering twee van deze komische dramaserie te zien. Klanten worden afgesnauwd bij door de nieuwe hoofdredactrice Rebecca van Fashion Planet. Maar misschien zien we deze week wel een soft sport bij deze dame. De kopieerjongen lijkt flink met haar te flirten. Ellis heeft het deze aflevering ook weer heel erg druk, kan ze het nog wel aan?
Aflevering 1 gemist? Check 'm hier

I Can Make You A Supermodel van 21:30 – 22:30 op RTL5

Internationale modellenagent Paul Fisher zoekt in Nederland naar nieuwe topmodellen. Het ene moment kan een meisje nietsvermoedend over straat lopen, het volgende moment staat zij te poseren voor de camera. Wie wil er nou niet op straat gescout worden?! Bekijk hier vast de teaser voor vanavond…