Wat kijk jij vanavond?

Hoe was jullie weekend? 🙂

De maandag is in ieder geval errrug rainy, dus het is perfect weer om lekker op de bank te chillen. Daarom heeft CG! weer de leukste tv-programma's van vanavond voor je op een rijtje gezet. Enjoy! 

 

 

 

 

Grey’s Anatomy – 19:35 uur op Net5
In de aflevering van vanavond zie je dat Isaac, een laborant in het Seattle Grace Hospital, een tumor rond zijn ruggengraat heeft. Hij probeert Derek over te halen een onmogelijke operatie uit te voeren.

The Big Bang Theory – 19:40 uur op Veronica
Dit najaar gaat Veronica weer een nieuw seizoen van The Big Bang Theory uitzenden. Vanavond staat er dus nog een herhaling voor je klaar, maar dat maakt het natuurlijk niet minder leuk ;-).
De groep ergert zich aan Sheldon’s obsessie voor kerstkado’s en Penny gaat met een collega van Leonard daten.

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 uur op RTL4
Guilty pleasure alert! Over precies 2 weken begint het nieuwe seizoen van GTST weer. Tot die tijd zendt RTL4 nu iedere avond herhalingen uit, om je geheugen weer een beetje op te frissen.

FILMTIP
Revolutionary Road – 20:30 uur op RTL8
Frank (Leonardo DiCaprio) en April (Kate Winslet) Wheeler zijn een aantrekkelijk stel met een veelbelovende toekomst. Ze hebben twee leuke kinderen en ze wonen in een rijke buitenwijk in Connecticut. Ze zijn alleen alles behalve gelukkig. Frank heeft een saaie kantoorbaan en April droomt nog altijd van een carrière als actrice. Om hun leven een nieuwe boost te geven besluiten ze naar Frankrijk te gaan. Dit was misschien toch niet zo’n goede move…