…op tv vanavond

Geen tijd, geld of zin om te shoppen vanavond? No worries, er zijn weer genoeg leuke programma's op tv. 

Check jij vanavond de grootste celebrity schandalen, een nieuwe aflevering van Devious Maids, of ga je voor de romcom met Anna Faris? Bekijk alle tips hier:

 

Catfish: The TV Show – 19:40 uur op BNN
Na de moord van haar vader, komt Cassie in een verkeerd wereldje terecht. Ze drinkt veel en raakt aan de drugs. Dan krijgt ze op Facebook een berichtje van Steve, die haar aanzet tot beter gedrag. Ze lopen al snel hard van stapel, en Cassie vraagt Steve zelfs of hij met haar wil trouwen. Ondanks dat hij ja heeft gezegd, wilt hij haar maar niet ontmoeten.

Scandalicious – 20:50 uur op MTV
In Scandalicious zie je alle grote celeb-schandalen voorbij komen. Comedians, experts en funny people geven hierop hun commentaar. Guilty pleasure!

Devious Maids – 21:00 uur op TLC
Marisol blijft de moord op haar vriendin Flora onderzoeken, en brengt zichzelf hiermee in gevaar. Remi neemt een belangrijke beslissing, waardoor Valentina in een lastige positie terechtkomt.

FILMTIP
What’s Your Number? – 20:30 uur op NET5
Ally Darling (Anna Faris) leest in een tijdschrift dat vrouwen die meer dan twintig partners hebben gehad, waarschijnlijk de rest van hun leven single blijven. Ze heeft precies twintig vriendjes gehad, en raakt volledig in paniek. Ze besluit al haar ex-vriendjes opnieuw te bezoeken, met de hoop dat één van hen haar Prince Charming is.

Street Dance 2 – 22:35 uur op NET5
Wanneer streetdanser Ash belachelijk wordt gemaakt door Invincible, de beste streetdancegroep van Amerika, besluit hij om zijn eigen danscrew op te zetten. Tijdens deze zoektocht wordt hij verliefd op een mooie salsadanseres. Speciaal voor haar wil hij meedoen aan een internationale danswedstrijd.