Dit moet je zien vanavond!

Nog geen idee wat je vanavond gaat doen? Stop maar met brainstormen, want er zijn weer allemaal leuke films en programma's op tv.

Check het hier:  

Grey’s Anatomy – 19:35 uur op NET5
In de aflevering van vanavond zien we Teddy Montgomery voor het eerst. Zij is binnengehaald door Owen, en Cristina is hier niet erg blij mee.

Plain Jane – 20:00 uur op MTV
In Plain Jane worden verlegen muurbloempjes door Louise Roe omgetoverd tot zelfverzekerde powergirls. Zowel hun innerlijk als hun uiterlijk krijgt een make-over. Dit alles met één doel: op droomdate gaan met hun love interest

Prom Wars – 22:00 uur op TLC
Twee meiden krijgen 2000 dollar om uit te geven aan hun eindexamenbal. Helemaal geweldig, totdat ze te horen krijgen dat hun ouders de volledige macht krijgen. Hoe gaan ze hiermee om?

FILM TIP
Failure To Launch – 20:30 uur op RTL8
Ondanks dat Tripp een ontzettende hot guy is, woont hij op z’n 35e nog steeds bij zijn ouders. Inmiddels zijn zij het zat, maar ze krijgen hem echt niet de deur uit. Ze huren Paula in om Tripp binnen een korte tijd het huis uit te krijgen.
 

Ice Princess – 22:45 uur op NET5
Casey Carlyle is altijd een outsider geweest op school. Haar moeder wilt dat ze naar Harvard gaat, maar zelf wilt ze dolgraag kunstschaatsster worden. Ze krijgt de kans om te trainen met de moeder van popular girl Gen, die ook kunstschaatst. Casey krijgt weinig support van haar moeder, maar ze vindt steun bij de knappe broer van Gen.