Wat kijk jij tonight?

Plof jij vanavond lekker op de bank met een zak chips en een kop thee? Dan wil je vast weten wat er vanavond op tv is! CG! zet de leukste tv-programma’s van vanavond weer voor je op een rijtje.

 

 

Grey’s Anatomy – 19:35 uur op NET5
In de aflevering van vanavond vliegt Addison naar Seattle om Mark te helpen. Zijn dochter is zwanger, en hij heeft geen idee hoe hij hiermee om moet gaan. Meredith mag helpen bij een ingewikkelde operatie.
 

The Big Bang Theory – 19:40 uur op Veronica
Leonard komt erachter dat het geen zin meer heeft om Penny te versieren. Hij besluit maar in te gaan op de moves van Leslie.
 

Four Weddings – 20:00 uur op TLC
Vanavond gaan er weer vier bruiden los in de strijd om de huwelijksreis van hun dromen. De ene bruid kiest voor een pizzaparty, de ander heeft liever een gothic bruiloft met vuurwerkshow. Wie gaat er winnen?
 

Are You The One? – 21:40 uur op MTV
In Are You The One? zijn 10 meiden en 10 jongens samen in één huis gezet op Hawaï. Dit allemaal met één opdracht: Vind je perfect match. De groep krijgt tien kansen om hun perfecte match te vinden. Lukt het ze binnen die tijd? Dan winnen ze $1 miljoen. Vanavond zie je een dubbele aflevering van deze show.