Wat ga jij kijken?

Vanavond geen zin om te shoppen? We got your back!

CG! heeft de leukste tv-programma's van vanavond voor je op een rij gezet. Kopje thee erbij en enjoy.

 

 

 

Grey’s Anatomy – 19:35 uur op NET5
Vanavond zie je dat Derek begint met zijn nieuwe functie in het Seattle Grace Hospital. De patiënt van Bailey en Meredith wordt tijdens de operatie wakker uit zijn narcose.  

Devious Maids – 21:00 uur op TLC
Yes, weer een nieuwe aflevering van Devious Maids! Genevieve heeft een nieuwe vriend, maar ze is niet helemaal eerlijk over haar leeftijd. Carmen komt erachter dat Odessa iets voor haar verbergt.

FILMTIP
The Ugly Truth – 20:30 uur op RTL8
Abby (Katherine Heigl) is productente van een succesvol ochtendprogramma. In de liefde is zij jammer genoeg wat minder succesvol. Ze gaat de samenwerking aan met Mike (Gerard Butler), die allerlei theorieën heeft over vrouwen, liefde en relaties. Dit plan loopt iets anders dan verwacht.

Miss Congeniality – 20:30 uur op NET5
FBI-agente Gracie (Sandra Bullock) is alles behalve vrouwelijk. Wanneer er gedreigd wordt met een aanslag op de verkiezing van Miss United States, moet zij undercover gaan als miss. Ze krijgt hiervoor een extreme make-over.

Miss Congeniality 2: Armed And Fabulous – 22:40 uur op NET5
Gracie is sinds de missverkiezing een echte celebrity geworden. De FBI ziet haar hierdoor als het nieuwe en aantrekkelijke gezicht van de organisatie. Dan worden haar vrienden Cheryl en Stan ontvoerd. Gracie moet samen met een collega die ze totaal niet mag, undercover als showgirl in Las Vegas.