Wat kijk jij vanavond?

Nog even een avondje relaxen voor je drukke (party)weekend van start gaat? Heel verstandig! CG! heeft de leukste tv-programma's van vanavond voor je uitgezocht.
XL bak ijs erbij en hier met die afstandsbediening! 

My Big Fat American Gypsy Wedding

22:00 – 22:55 uur op TLC

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van My Big Fat American Gypsy Wedding van start. Kristallen die pijn doen aan je ogen, hoepeljurken waar je onder kunt kamperen en heel veel familiedrama’s. Niets is te gek voor de Gypsy-bruiden.    

Devious Maids

21:00 – 22:00 uur op TLC

Vorige week ook gekeken naar de nieuwe TLC-serie Devious Maids? Dan ben je vast blij dat er vanavond weer een nieuwe aflevering voor je klaarstaat. Komen we nu meer te weten over de moord op Flora?

Grey’s Anatomy

19:35 – 20:30 uur op Net 5

Op het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy moeten we nog even wachten. Gelukkig zendt Net 5 iedere avond herhalingen uit van onze favoriete ziekenhuisserie. Zo hoef je McDreamy geen dag langer meer te missen.

 

FILM: A Little Bit Of Heaven

20:30 – 22:35 uur op Net 5

Marley Corbett (Kate Hudson) leidt een zorgeloos leventje. In liefde gelooft ze niet en ze maakt overal een grapje van. Tot er onverwachts een wel heel aantrekkelijke dokter in haar leven komt. Haar leven staat voorgoed op z’n kop.