Dit moet je zien!

Yes! Je hebt de maandag weer overleefd. Als beloning plof jij vanavond lekker op de bank met een reep chocolade en een kop thee. Benieuwd wat er op tv is? CG! heeft de leukste programma's voor je op een rijtje gezet.

Enjoy! 

 

 

Grey’s Anatomy – 19:35 uur op NET5
Vanavond komt de beroemde chirurg Dr. Harper Avery naar het Seattle Grace Hospital. Tot grote verrassing blijkt zij familie te zijn van één van de SGH artsen.
 

Scrubbing In – 19:10 uur op MTV
Vanavond zie je weer een nieuwe aflevering van Scrubbing In. Heather brengt wel iets teveel tijd door met Adrian. Chris komt in een gevecht met Fernando, en wilt nu echt de groep verlaten.
 

Four Weddings – 20:00 uur op TLC
Van een Spaans-Schotse bruiloft, tot pretty in pink; je ziet het in de aflevering van vanavond. Wie wint uiteindelijk de droom honeymoon?
 

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 uur op RTL4
Over precies één week beginnen het nieuwe seizoen van GTST weer. Fris daarom deze week nog even je geheugen op met de herhalingen van vorig seizoen. Hoe liep het ook alweer af met Maxime en Vincent?
 

Kym Marsh: Teen Mums & Me – 22:00 uur op TLC
In deze documentaire volgt de Britse actrice Kym Marsh een groep tienermoeders uit Manchester.  Hoe gaan zij om met het opvoeden van een kind, en de vooroordelen? Kym kreeg zelf een zoontje op haar achttiende, dus ze weet als geen ander hoe het is om de stempel ‘tienermoeder’ te krijgen.