Dit moet je zien vanavond!

Vanavond heb jij alle reden om lekker op de bank tv te kijken. Waarom? TLC start met een nieuwe serie, de meest romantische film ever wordt uitgezonden op RTL8 en het is nog steeds veel te koud voor de tijd van het jaar. 

Dus, dekentje erbij en enjoy! 

 

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
Onze favo geeks! In de aflevering van vanavond wordt Sheldon uit het science team gezet en vervangen door Leslie. Sheldon wilt bewijzen dat hij toch beter is dan de anderen, en dus start hij zijn eigen team.

I Wanna Marry Harry – 21:00 uur op TLC
In I Wanna Marry Harry zie hoe twaalf Amerikaanse vrouwen strijden om de man of their dreams: Prins Harry. Ze weten alleen niet dat ze eigenlijk te maken hebben met zijn lookalike, Matt Hicks.  

Prom Wars – 22:00 uur op TLC
Deze week zien we weer twee nieuwe leerlingen, die ieder $2000 mogen uitgeven aan hun prom. Maar hoe reageren zij als ze horen dat hun ouders de touwtjes in handen krijgen?

FILMTIP
Marley & Me – 20:30 uur op NET5
John (Owen Wilson) en Jennifer (Jennifer Aniston) adopteren samen een cute labrador, Marley. Met deze hond willen ze zich voorbereiden op het ouderschap. De hond blijkt alleen niet zo’n lieverdje te zijn. Hij breekt de tent af, en dat wordt alleen nog maar erger als John en Jennifer kinderen krijgen.

Dirty Dancing – 20:30 uur op RTL8
'Nobody puts baby in the corner.' Dirty Dancing is echt dé klassieker. De 17-jarige Frances ‘Baby’ Houseman gaat samen met haar ouders en oudere zus Marjorie op vakantie naar het resort van het Catshill hotel. Daar ontmoet ze Johnny Castle, de verveelde dansleraar van het hotel. Johnny leert Baby ‘dirty dancing’. Al snel wordt Johnny meer dan een dansleraar.