Wat kijk jij vanavond?

Geen koopavond voor jou tonight? Don't worry, we got your back!

CG! heeft weer de leukste programma’s en films van vanavond voor je op een rijtje gezet. Popcorn erbij en enjoy!

 

Plain Jane – 19:10 uur op MTV
In Plain Jane worden verlegen muurbloempjes door onze nieuwe columniste Louise Roe omgetoverd tot zelfverzekerde powergirls. Zowel hun innerlijk als hun uiterlijk krijgt een make-over. Dit alles met één doel: op droomdate gaan met hun love interest
 

Devious Maids – 21:00 uur op TLC
Woohoo, it’s Devious Maids night! In de aflevering van vanavond chanteert Evelyn Rosie, zodat zij meer tijd kan doorbrengen met baby Tucker. Marisol ontdekt nieuwe informatie over Flora.

FILMTIP
The Five Year Engagement – 20:30 uur op NET5
Een jaar nadat Violet en Tom elkaar hebben ontmoet, vraagt Tom haar ten huwelijk. Violet is supergelukkig als ze eindelijk de bruiloft van haar dromen waar kan maken. Jammer genoeg komt er iedere keer van alles tussen, waardoor de bruiloft telkens opgeschoven moet worden. Gaan Tom en Violet ooit trouwen?

Bring It On: All Or Nothing – 20:30 uur op RTL8
Britney Allen (Hayden Panettiere) is de teamcaptain van het cheerleaderteam op haar high school. Dan hoort ze dat er een auditie komt om in een show van Rihanna op te treden. Ze schrijft meteen haar team in. Nog voor de auditie krijgt haar vader een nieuwe baan aangeboden in LA, waardoor Britney naar een hele nieuwe school moet. Die school is nogal even wennen.