Wat kijk jij vanavond?

Slaat de verveling vanavond toe? Geen paniek! CG! to the rescue. Wij zetten de leukste tv-programma's van vanavond voor je op een rijtje.

Obsessed With The Dress, 21:00 uur op TLC
In Obsessed With The Dress volg je voormalig beauty Queen Michele Storm. Zij verkoopt de mooiste jurken voor een Miss Verkiezing in haar winkel The Winning Crown. Daarnaast werkt Michele als pageant coach en make-up artist. 

The Hills, 22:35 uur op Nickelodeon
The Hills is terug op tv. Need we say more? Vanaf nu iedere avond de herhalingen op Nickelodeon. 

Je Zal Het Maar Zijn, 21:50 uur op Nederland 3

Vanavond zie je o.a. Sheryldine. Zij verloor op haar zestiende haar moeder. Haar vader zat op dat moment in de gevangenis. Inmiddels zit hij nog steeds vast, en woont Sheryldine samen met haar vriend. Eén keer per week zoekt ze haar vader op. 

Grey's Anatomy, 19:35 uur op Net 5
In deze herharling komen Meredith en Derek erachter dat happily ever after niet gemakkelijk is. Cristina heeft een crush op een militaire arts. 

Two Weeks Notice, 20:30 uur op Net 5
George Wade (Hugh Grant) is de rijke baas van Lucy Kelson (Sandra Bullock). Nadat Lucy al vijf jaar lang door hem gebruikt wordt als persoonlijke verzorgster in plaats van de intelligente advocate die ze is, neemt ze ontslag. Al snel komt George erachter dat hij Lucy toch wel heel erg mist.