Wat kijk jij vanavond?

Geen zin om te shoppen tijdens de koopavond? Helemaal niet erg, CG! heeft namelijk de leukste tv-programma's voor je op een rijtje gezet.

Plain Jane, 19:10 uur op MTV
In Plain Jane worden verlegen muurbloempjes omgetoverd tot zelfverzekerde powergirls. Zowel hun innerlijk als hun uiterlijk krijgt een make-over. Dit alles met één doel: op droomdate gaan met hun crush.  

Nick & Simon Die Suid-Afrikaanse Droom, 19:30 uur op Nederland 1
Deze zomer zijn de leukste boys uit Volendam weer te zien op tv. Nederland 1 zendt de herhalingen van Die Suid-Afrikaanse Droom uit. In de aflevering van vanavond staat het duo doodsangsten uit op safari.  

Devious Maids, 21:00 uur op TLC
Goed nieuws voor alle Devious Maids-fans: vanavond is er weer een nieuwe aflevering! Van wie was Flora zwanger toen ze vermoord werd?

Something’s Gotta Give, 20:30 uur op NET5
Harry heeft een succesvolle baan in de muziekwereld en heeft een voorliefde voor jongere vrouwen. Tijdens een tripje naar The Hamptons krijgt Harry een hartaanval. Daar is hij aangewezen op de moeder van zijn veel jongere vriendin. Al snel krijgt hij gevoelens voor haar, maar Harry is niet de enige…

The Shawshank Redemption, 20:30 uur op RTL7
Bankier Andy wordt onterecht veroordeeld tot tweemaal levenslang voor de moord op zijn vrouw en haar minnaar. Hij moet zijn straf uitzitten in de zwaarbewaakte gevangenis Shawshank. Daar bedenkt hij jarenlang in het geheim een ingenieus plan.