Toe aan wat coole tv-tips voor vanavond?

Houd jij vandaag een avondje me-time op de bank? CG! zette de leukste kijktips voor jou op een rijtje.

Love is in the air – 20.30 op RTL 4

De liefde hangt in de lucht! Robert ten Brink helpt geliefden weer bij elkaar te komen en vandaag is het de beurt aan Pieter. Toen hij in 2008 op vakantie in Brazilië was, stal Luciana zijn hart… Ze hadden een serieuze summer romance, want na drie jaar samen zijn kregen ze een dochtertje. Stiefmoeder Carry wil graag met Pieter naar Brazilië om Luciana te ontmoeten.

Catfish – 19.40 op Ned 3

Dorion is smoorverliefd op zijn online vriendin Jeszica, die hij ontmoette op Facebook. De grootste geheimen vertrouwt hij haar toe en ze sms-en en bellen heel de dag door. Dorion is vastbesloten alles op te geven voor zijn digital lover, zelfs zijn huidige vriendin Raffinnee… Maar is Jeszica wel wie zij zegt te zijn?

The Big Bang Theory – 19.35 op Veronica

Onze favourite nerds maken weer genoeg fun stuff mee. Leonard mag naar Zwitserland om een nieuwe uitvinding te bewonderen. Hij wil graag dat vriendin Penny meegaat, zodat ze er een romantisch Valentijnsuitje van te maken. Bestie Sheldon voelt zich gepasseerd, hij wilde namelijk dolgraag mee. Lukt het hem om Leonard op andere gedachten te brengen?

Filmtips

Easy A – 20.30 op Net 5

Yeah, Easy A! Olive (Emma Stone) helpt een vriend die wil verbergen dat hij homo is door te zeggen dat ze met hem naar bed is geweest. Nu krijgt ze alleen de reputatie van een ‘makkelijk meisje’. Olive is gelukkig slim en verzint een trucje om de roddels zo te gebruiken dat ze er profijt van heeft… She’s got a pocket full of sunshine! 😉 ! 

Larry Crown – 22.30 op Net 5

Als Larry (Tom Hanks) ontslagen wordt, besluit hij terug naar school te gaan. Daar krijgt hij les van de knappe maar chagrijnige docente Mercedes (Julia Roberts) en hij is op slag verliefd. Lukt het hem om haar hart te veroveren (en om zijn studie af te ronden)? 😉