Al plannen voor tonight?

CG! verzamelde de leukste tv-tips speciaal voor jou. Plof lekker op de bank, cola en chips in de aanslag en chillen maar!

RTL Late Night mét Pharrell Williams!!! – 22.30 op RTL 4

We starten vandaag met het laatste en het allerleukste: superster Pharrell is namelijk te gast bij Humberto Tan! No stress voor alle concertgangers: hij heeft het interview al eerder vandaag opgenomen. En stopt dus niet eerder met zijn show. 

Grenzeloos Verliefd – 20.30 op Net 5

Esther gaat haar grote, buitenlandse liefde achterna. Ze laat alles achter om bij Charles in Canada te wonen. Lukt het haar om te wennen aan een heel nieuwe cultuur en om een heel nieuw leven op te bouwen? En blijven Charles en zij een dreamcouple?

I Wanna Marry Harry – 21.00 op TLC

Hmm, daten met de echte Engelse prins, kon dat maar… Dat denken de ladies in deze datingshow ook, waar ze strijden om het hart van een lookalike. Eén gelukkige dame maakt een ritje in  een sportwagen met ‘Harry’ en later wordt er een missverkiezing gehouden. De winnares krijgt de titel ‘Miss Deerfield Manor'.

Uit de kast – 21.30 op NPO3

Vandaag start het nieuwe seizoen van Uit De Kast. In deze serie volgt Arie Boosma homoseksuele jongeren die uit de kast komen. Vanavond is de aftrap aan de 20-jarige Bjorn, die in zijn studentenstad Amsterdam al out is en dat ook wil zijn in zijn hometown Limburg.

Sex and the City – 22.30 op RTL 8

Deze serie is altijd goed! Carrie neemt  een volgende stap in haar romance met een bekende politicus. Maar of dat nou een goed idee is? 😉 En vriendin Charlotte wil graag trouwen. Ze moet alleen nog ten huwelijk worden gevraagd… Daarom organiseert ze een feestje, waar iedereen een van zijn exen meeneemt. Zit daar haar grote liefde tussen?

Filmtip:

The Forgotten – 20.30 op RTL 8

Zin in spanning? Misschien is The Forgotten iets voor jou. Telly (Julianne Moore) verwerkt de dood van haar zoontje Sam, die is omgekomen bij een vliegtuigongeluk. Haar psychiater zegt dat ze aan waanideeën lijdt en dat ze helemaal nooit een zoontje heeft gehad… Telly probeert daarom alle sporen te verzamelen die ze kan vinden als bewijs dat zij Sam niet verzonnen heeft…