Check hier dé looks voor het nieuwe seizoen

Attentie, attentie, read all about it! Buiten is het koud en guur, maar op de catwalks van New York, Londen, Parijs en Milaan schijnt volop het lentezonnetje.

De uitverkoop is inmiddels in volle gang en daarom is het voor ons die-hard fashionista's tijd om alvast een kijkje te nemen in het nieuwe modeseizoen.

Welke 5 trends gaan we zeker dragen? De foto's vind je hieronder in de galerij! 

1. Make me Marsala.

Dé kleur van het jaar 2015: Marsala! Say whut? Deze subtiele, warme, rode kleur heeft een sterke, zwoele uitstraling en ga je overal in terug zien.

2. Skirts'up!

De 90´s zijn back! Je rokje draag je ubercool gewoon over je broek heen. 

3. Co-ords

Geen ontkomen aan: deze trend maakte afgelopen winter al deels zijn grote opkomst en deze zomer kiezen de stylish babes voor een matching top en bottom. Kies voor een sexy minirokje met croptop, of ga voor een stylish colbertje met bijpassende pantalon.

4. Mash Up

Voor de ladies die niet van matchy-matchy houden is er gelukkig de Mash Up! Ga los met stipjes, streepjes en bloemenprints en draag ze in laagjes over elkaar. Voorkom een Pipo de Clown-effect door de kleuren van de prints op elkaar af te stemmen.

5. Golden Girl

Ga voor goud! De feestdagen lijken al weer een eeuwigheid geleden, of ben je nog steeds aan het bijkomen? 😉 Gelukkig mogen we er komende zomer volgens de designers ook weer nice & shiny bij lopen, want een van de meest opvallende trends is: GOUD!