Marije’s secret addiction is haar computer. Eigenlijk moet ze leren voor de toetsweek, maar met één druk op de knop is ze even helemaal weg van alle boeken. Zoek je afleiding? Lees dan haar nieuwste blog over haar favo sites!

Concentratie is altijd weg als je het nodig hebt. Zoals nu in de toetsweek. Stapels boeken die ik nog moet doorpluizen, maar mijn hoofd vertikt het om rustig te worden. Stiekem weet ik wel wat de oorzaak is, ja dat weten we allemaal…

Het is de computer die hier recht voor mijn neus staat. De oh-zo-verleidelijke computer. Met één druk op de knop ben je eventjes weg van al die boeken of van je lastige ouders. Jongens zijn pc-verslaafden ja, maar hoe zit het eigenlijk met ons, dames?

Want ik moet toegeven dat ik echt niet tot ’s avonds laat ‘Call of Duty’ zit te spelen. Maar de drang om elke dag mijn lijstje af te werken met favo sites, wordt alsmaar groter.

Ik wil er graag een paar met jullie delen. Al hoop ik niet dat jullie dan hetzelfde probleem krijgen!

Mijn nummer één is www.iknowhatyouwore.blogspot.com, hier komen alle foto’s van de laatste shows op te staan en je vindt er geweldige modereportages!

Ook www.ilovewildfox.com staat hoog op mijn lijstje! Een mix van edgy, classy en art foto’s en filmpjes.

Verder ben ik fan van www.thecobrasnake.com! Dit is een site van een fotograaf die alle modefeestjes afstruint! Van de vip-feestjes van Kate Perry, tot afterparty’s van alle grote modeshows! Hij richt zich in principe op de streetstyle van de feestgangers.

En tot slot de muzieksites die ik de hele dag aan heb staan. Ik vind Youtube meestal maar vervelend met al die reclames tussendoor. Daarom ga ik altijd naar www.22tracks.nl, hier vind je van elk genre tweeëntwintig liedjes die om de week veranderen. Ook ben ik gek op de wat minder bekende liedjes. Hiervoor ga ik meestal naar www.pokingsmot.net, daar staat echt van alles op. Van oude volksmuziek tot dromerige psychedelica!

En natuurlijk mag ik mijn eigen blog niet vergeten; www.rosesparade.blogspot.com. Het is een kleine site, waar ik voornamelijk al mijn inspirerende foto’s & teksten op zet.

Ik hoop dat jullie de sites net zo leuk vinden als ik!

Liefs, Marije