De Victoria’s Secret work-out

Benieuwd hoe alle Victoria's Secret modellen in shape blijven? Romee Strijd, Doutzen Kroes en Candice Swanepoel delen hun favoriete fitness routine.

Romee kiest voor een goede cardio-sessie, Doutzen richt zich liever op haar buikspieren en Candice laat haar inner ballerina naar boven komen. Voor ieder wat wils dus. Fun! 😉  

De Angels hebben nog drie weken, voordat in Londen dé Victoria's Secret runway show begint

Romee maakt dit jaar haar debuut op de VS catwalk, net als mede-Dutchies Maud Welzen en Imaan Hammam. Bregje Heinen en Doutzen Kroes zijn ook weer van de partij, en dat betekent dat er dit jaar maar liefst vijf Nederlandse modellen meelopen. Oranje boven!

Doorgewinterde Angels Adriana Lima en Allesandra Ambrosio krijgen de eer om de Fantasy Bra te dragen. Dit jaar is-ie versierd met 16.000 verschillende diamanten, en ligt de waarde rond de $1 miljoen. Eh, WOW. Lily Donaldson krijgt het meest hysterische kostuum, met ongeveer 150.000 steentjes. 

Genoeg om naar uit te kijken dus… Maar kom nu alvast extra in de stemming door gezellig met één van de modellen mee te trainen. Enjoy

 

Een video die is geplaatst door @romeestrijd on