Met pure, melk én witte chocolade!

Waaaauw, deze muffins zien er delicious uit!

Wil jij ze zelf maken? Je vindt het recept hieronder!

 

 

 

 

 

 

Wat heb je nodig?

– 250 gram bloem
– 3 eieren
– 100 gram suiker
– 1 theelepel bakpoeder
– 1 theelepel vanille aroma
– 75 gram gesmolten boter
– 15 gram cacaopoeder
– 125 ml slagroom
– 50 gram witte chocolade
– 50 gram melk chocolade
– 75 gram pure chocolade
– muffinbakblik
papieren muffin vormpjes 

 

Hoe maak je ze?

1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Roer de bloem, suiker, bakpoeder en cacao door elkaar in een kom. Klop de eieren los met een garde en voeg de vanille aroma toe. Meng de slagroom met de eieren.

2. Roer met een houten lepel de eieren door het bloemmengsel. Giet de gesmolten boter erbij en meng het kort door elkaar. Roer niet te lang anders worden de muffins compact en zwaar. 

3. Hak alle chocolade grof en roer de melk en de helft van de witte chocolade door het beslag.

4. Schep een flinke eetlepel beslag in ieder muffinvormpje. Verdeel de pure chocolade en de rest van de witte chocolade er over en druk deze lichtjes aan. Bak de muffins ongeveer 25 minuten in de oven. Check of ze gaar zijn door er met een saté prikker in te prikken. Als deze er schoon uit komt, zijn ze klaar!

Have fun en eet smakelijk!