Get Him To The Greek& more

Zero plans voor vanavond? No worries, want wij zorgen er wel voor dat je je vermaakt ;-). 

CG! zocht weer de must-see tv-programma's voor je uit. Kijk je gezellig met ons mee?
 

3 Op Reis Backpack – 19:50 uur op NPO3
Jan en Geraldine backpacken vandaag van Napels naar het beautiful Brindisi. Mét een fun vlogger als gast of course :-). 

Grenzeloos Verliefd – 20:30 uur op NET5
Toen Jorine de Keniaanse Bush ontmoette, was het liefde op het eerste gezicht. Zes weken later was ze zelfs zwanger van hem! Inmiddels is hun zoontje geboren, en heeft Jorine besloten om naar Kenia te verhuizen. 

Vier Handen Op Eén Buik – 21:25 uur op NPO3
Linda is 16 jaar als ze zwanger wordt. Ze is geen onbekende van de politie, en gebruikte regelmatig drugs. Maar nu ze een kindje verwacht wil ze haar leven beteren. Haar doel? Een gezinnetje vormen met Hakim, de vader van haar kind. Eén probleem: Hakim zit in de gevangenis. 

Vakantieliefdes – 21:30 uur op NET5
Vraag jij je ook altijd af hoe het nu met de exotische stelletjes uit Vakantieliefdes gaat? Goed nieuws: je ziet het vanavond! Vorig jaar zag je hoe Marretje verliefd werd op de Amerikaanse Erik, en naar zijn woonplaats Minnesota verhuisde. Kim werd in Turkije smoorverliefd op Suleyman. Hoe staat het er inmiddels voor bij de love birds? Check het in een dubbele aflevering ;-). 

Je Zal Het Maar Zijn – 22:20 uur op NPO3
De aflevering die vanavond op planning staat, is wel erg indrukwekkend. Sophie Hilbrand bezoekt nabestaanden van de slachtoffers van de ramp met vlucht MH17. 

FILMTIP
Get Him To The Greek – 20:30 uur op SBS9
Hi-ha-hilarische film met Jonah Hill, Russell Brand en Rose Byrne. Aaron (Jonah) is net afgestudeerd en vastbesloten om stage te gaan lopen bij een platenmaatschappij. Hij is over the moon als hij zijn eerste opdracht binnenkrijgt: hij moet de Engelse rockster Aldous Snow (Russell) naar een concert in LA brengen.