Vanavond neemt Doutzen Kroes ons mee voor en achter de schermen bij de grootste lingerieshow ever. Ze presenteert exclusief de Victoria’s Secret Fashion Show!

Dit jaar liepen 38 topmodellen mee uit de hele wereld, waaronder Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr en Doutzen Kroes. Doutzen vertelt over haar leven als model, moeder en natuurlijk over Nova Zembla.

Nova Zembla haalde vandaag trouwens de platina status! Binnen twintig dagen na de première hebben meer dan 400.000 mensen de film gezien. Wow!

Al acht jaar staat Doutzen aan de top van modellenland. Vorig jaar trouwde ze met DJ Sunnery James en samen kregen ze een zoontje. Een paar weken daarna stond ze al voor voor de camera voor een bikinishoot voor Victoria’s Secret en in november liep ze alweer mee in de enorme show.

Na het interview krijgen we een exclusief kijkje behind the scenes van de beroemde en jaarlijkse Victoria’s Secret Fashion Show.

Vanavond op NET 5 om 22.35 uur: Doutzen Kroes: On Top of the World, daarna om 23.00 uur: Doutzen Kroes presenteert: de Victoria’s Secret Fashion Show.