Gescout worden op straat, regelrecht de make-up in en je klaarmaken voor een een onmogelijke droom? Niet meer! Vanaf vanavond is ‘Model in 1 dag’ terug!

Doutzen stuurde zelf foto’s naar haar modellenbureau, maar zoveel topmodellen werden gewoon van de straat geplukt! Lara Stone, Kate Moss en Gisele Bünchen: zij werden op straat gescout.

Die kans wordt nu ook voor jullie groter! Fotografen/modellenscouters Otto van den Toorn en Nancy Schoenmakers gaan voor ‘Model in 1 dag’ namelijk de straat op om een meisje te scouten en haar in 1 dag tot model te maken.

De meisjes die gescout zijn, worden door een visagist en stylist omgetoverd tot échte modellen. Daarna volgt een fotoshoot! Wie van de modellenscouts levert aan het eind van de dag de mooiste foto van hun nieuwe model-in-spé?

De jury bepaalt aan het eind van de dag welke van de twee meisjes de winnares is. Deze jury bestaat dit seizoen uit Christina Curry, Max Models-eigenaar Gertjan Holleman en model Barbara Snellenburg. Het meisje dat wint, krijgt een contract bij MaxModels en een professionele fotoshoot.

Model in 1 dag is vanaf vanavond elke dinsdag om 21.30 uur te zien op Net5!

www.net5.nl/modelin1dag